ANNELIES ENGEL

Na mijn studie aan de modeacademie begon ik mijn carrière in de reclamewereld waar ik verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en implementatie van veel internationale campagnes. Zo mocht ik aan de wieg staan van de lancering van de Apple iMac in Europa en lanceerde ik Vodafone wereldwijd. De laatste 10 jaar bekleedde ik managementfuncties bij corporates en bracht daar nieuw denken en mijn ondernemers spirit mee naar de tafel.

Ik begeleidde merktrajecten, schreef strategieën, verantwoordelijk voor bureauoriëntaties, lanceerde nieuwe producten, reorganiseerde afdelingen, stond aan het roer van digitale transformaties en ging samen met organisaties op zoek naar hun unieke DNA om zo tot een nieuwe positionering te komen.

 

Ik kleur graag buiten de lijntjes. Ik introduceer nieuwe manieren van werken bij bedrijven, zet innovatieteams op, help bij diversiteitsvraagstukken, maak technologie onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden en initieer samenwerkingsverbanden, zowel intern als extern. Daarnaast run ik met veel plezier Haus am Zee, een B&B aan het strand in Zandvoort.

 

MOBIEL 0652657469 / ANNELIES@BEYOURBESTNOW.NL