OPDRACHTGEVERS

Sinds de start van ons collectief in 2019 hebben we al mooie en uitdagende opdrachten mogen uitvoeren voor tal van ondernemers w.o. Triplet, CoVadem, HoltKamp Horeca, Costes, Rolling the City en Naturalis. 

 • COVADEM

  De scheepvaart heeft zich ontwikkeld tot een moderne bedrijfstak. Maar met de innovatieve technologie van CoVadem bereiken we een next level. Navigeren wordt nu een stuk slimmer. Om de ambities van deze fantastische startup te verwezenlijken hebben we de businesspropositie aangescherpt en de vertaalslag gemaakt naar de marketing en communicatie.

 • TRIPLET

  Heel soms krijg je een opdracht waar je samen met de ondernemers het bedrijf opnieuw mag uittekenen. In een kleine 3 maanden hebben we het volledige bedrijf getransformeerd; het model, de positionering, de propositie, de naam en identiteit en de website. Inclusief de introductie naar klanten en werknemers de marketing- en salesplannen. Alles.

 • ROLLING THE CITY

  De groei van inwoners en de daarbij behorende goederen zorgt ervoor dat de wegen in de steden dichtslibben. 

  Rolling the City biedt hiervoor schone en duurzame transportmiddelen zoals de Regis Epic0, een customizable bestelbus dat in Italië wordt geproduceerd. BE YOUR BEST stond samen met de eigenaren van deze startup aan de wieg van dit avontuur.